Thursday, December 23, 2010

Nak Rasa Cup Cake Red Velvet Topping Mascarpone Cheese i....Mari....Mari....


Tetiba jer hari ni emo. (kalau oghang pear rock nyebutnye, apa ke he?) Kalau omputeh nyebutnyer what the he? Kalau orang muda stok panas sebut 'ko pe hal?.


Adui...rasa tak larat kebelakangan ni...macam-macam dilalui. Ceciter.ceciter..baiklah.


Hai kak nani baru sekali tengok wayang citer hantu kak limah balik rumah...semua dailog dia kau nak pakai. what the he.......


Tak da apa yang terjadipun. Cuma minggu ni agak memenatkan tubuh badan otak dan fikiran. Agaknya sebab kekurangan kasih sayang kot macam kucing dalam kandang yang saya jarang keluarkan sebab tak cukup masa nak membelai-belai. Lepas ni saya ingat saya nak pergi ke Spa. Nak relaxkan sket badan dan fikiran.


Sibuk yang amat. Bila banyak sangat keluar masuk maka banyaklah benda yang sepatut siap mengikut waktu terjadi sebaliknya. Tu yang bila ada orang bertanya saya buat penghantaran kek atau tidak...eloklah saya terangkan di sini, bahawa kos transport sebanyak rm20 -rm30 terpaksa saya kenakan. Itu pun saya setuju hanya apabila saya ada masa dn kesempatan untuk menghantar. Jika tidak you all semua boleh datang ke rumah saya untuk collect kek ya.


Nanti saya dah lapang sket boleh kita gebang panjang-panjang. Tetapi hari ini cuma nak bagi tahu yang esok saya akan menyertai jualan red velvet cupcake dan barang-barang hantaran kahwin/tunang di booth jualan Charity Drive seperti berikut :-


1. will be held on 23 disember 2010 (thursday) from 10am till 5pm.

2. venue will be at Petroleum Resource Centre (PRC), Level 4, Tower 1 KLCC.


So sesiapa yang teringin nak beli red velvet cupcake dengan topping mascarpone cheese dan biskut-biskut hantaran kahwin/tunang yang cun-cun, esok pagi dari jam 10 MARILAH RAMAI-RAMAI KITA MENUJU KE KLCC. Jumpa di sana-disana.


Nak shopping ke nak derma? Nak shopping ke nak derma? ok marilah sama-sama kita bershopping sambil menderma. Seronok kan.

21 comments:

hatim a.r said...

cayalah aunty dh semakin maju bisnes.pasni bukak permanent cafe dlm klcc

Madam Sooyaree said...

Kalau ada di Malaysia, confirm saya pergi :(

roe233 said...

kak naniii!!

its roe here. cant wait to taste yr cupcakes! :)

btw, thank u for making the cupcakes for us! and thank you for supporting our charity effort eventhough kak nani terlalu busy bulan ni.

to those yang kat luar sana, keep on supporting kak nani's cakes and cupcakes also k. she was very nice to us we cant wait to promote her products more!

once again, thanks kak nani. may Allah bless you and your family ALWAYS. Ameeen..

K-Baby said...

Salam Mommy,
Jom menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
mykedaibaby.blogspot.com

Peri PiA said...

InsyAllah

teman pon emo jer lately

Mus said...

salam..aunty esok Jumaat kat KLCC dari kul bpe smpi kul bpe yer?nak gak tau camner rasa kek velvet ni..

nifalnin... said...

bestnye.. PRC tu opish bos sy kak... huhuhu... klu la ade mtg kat sane, kompom sy borong kek2 akak tu... huhuuuhuhuu...

nurkass said...

saya sukeeeeeeee...tapi saya kena keje..huhuhu..jelesnyer...

O'gosh said...

Hai kak nani..saya kerja dekat2 sini jer...bleh ker slamba masuk TOWER petronas tu..setau saya nak g anta tender pun macam2 tanya....kalau boleh saya memang nak sangat2 pegi...huhu

Cahaya hidup said...

nanti say g jpa kak nani k....

Cahaya hidup said...

nanti say g jpa kak nani k....

Yours truly said...

salam kak nani,
saya dah cuba resepi red velvet kek kak nani ni..menjadik.. tq so much..
nak tengok, jenguk la blog saya..tapiii kureng cantik la skit..hahahaha

cik suka senyum said...

bestnye kalo dapat pegii...tp hari ni x free pulak..wuwu

Tg fatin said...

Assalamualaikum auntie Nani..

Semoga terus success, seronok tengok perkembangan cake2 auntie..Semoga dalam perlindungan dan rahmatNya selalu~^_^..Dan semoga dipermudahkn segala urusan..

-fatinbakery..=)

motmut said...

hai kak nani!

we just got back from PRC. the red velvet cuppie tastes nice! siap ade edible fruit baskets!

tapi.. only staff is permitted ke dlm both towers.

ANA said...

bestnyer...!! nak g lah. nak rasa cup cakes aunty!

ummu ahmad said...

everyone has to go taste and buy the cupcakes!

k.nani's RED VELVET cupcakes really mouth-watering!

HURRY, go now before the event end!

azureEn said...

ta dapat pegi. tade transport =(

gadis jumaat said...

frustnyeeee... yo-yo pergi nak tengok kak nani tapi takde! muhahahaaaa... tapi cuppacakes scrumptious gilerr!!

Tuan Din said...

Huhuhu!!
kaki bertongkat, tak boleh pergi...
nyway, goodlakh!!!

cik suka senyum said...

mesti seronok sape2 yang dapat pegi tu...

unty wat la pulak len kali ye..