Saturday, April 3, 2010

Mak Andam Pengantin

Sebelum di kerjakan oleh Kak Nani

Selepas Kak Nani berpenat lelah



Kepada sesiapa yang berminat nak ambil khidmat saya untuk makeup pengantin, dinner, function dan sebagainya sila dengan hati terbuka menelefon saya untuk tempahan.

33 comments:

Aliaa said...

aunty xde penah rase nak uat class make up ke. ajarbasic nak make up ke.
cantik sgt aunty make up

yatiyahya said...

nice!

wawan said...

totally different.. sangat cantek la auntie =)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

cantik la aunty make up..
tp kalo tempah,mau ke aunty dtg smp ke kota bharu?hehe

malisa said...

best nya klu dpt aunty make up..mmg chanteeeek sgt

07raflessia said...

aunty buka la klas mekap... hihiii

syazleen ismail said...

Aunty.
aunty lawa sangat bila tengok depan depan. awet muda betul :)

Bila jumpa hanis lagila.hai. segan saya.. cantik :)

Selalu untuk function berapa aunty amik?

Cik Kmar said...

cntik. tp saya kat terengganu, sanggup ke auntie dtg cni mekap saya utk wedding hmmm.

Ummi Hanie said...

mabeles !

sy tingin tau nk dimekap scr pro mcm ni..ms kawen dulu mkasp2 sndiri jer tau kakk...huhuu..

honey biey said...

hye auntie lawanya..
nak tanya lens tu kaler ape eh?

mamashasha said...

Salam, sgt cantek hasil tgn akak! Nanti akak
Make upkan sy pulak ye..

nino said...

cantiknya kak nani mekap
nampak sweeeeeeeeeeeeeet sangat

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...

boleh ke auntie make-upkan teman kalo teman jadik pengantin lagik?? hehehe

abang ensem said...
This comment has been removed by the author.
abang ensem said...
This comment has been removed by the author.
Sofya said...

cantik..

Khadijah Zek said...

lawa la aunty....nice makeup....=)

Drama Mama said...

tantekknyaaaa kak mekap kan! suka nya

Pengantin Budget said...

cantik, mcm artis...
~amy~

~Siti Hajar~ said...

alahai kak nani..naper la sy dok jauh d utara ni, kalu tak sy nak akak touchup muka sy ni...akak wt la tutorial makeup kat blog...

cikezza said...

cantikk.. suke la tengok..

kzedz said...

cantik~ esp part hidung! terbaek~

fara171 said...

Auntie, if nak pi blajo makeup kat auntie, leh tak? kalu kena caj pun takpe, fara tak reti la nak make up ni...sedih.....

haniekunie said...

wah! cantiknye!!

mykids said...

hai...selama ni i jadi silent rader, tapi nak komen...sgt sangat mekap tu...buat la kelas...atau tutorial mekap...utk yg simple2 tuk pergi keje ke...

Rina Salleh said...

cantek! thumbs up :)

kupu-kupu_cinta said...

wahhhhh aunty sgt cantik...