Thursday, October 7, 2010

Selamat Pengantin Baru

Lafazkanlah akadmu
meteraikanlah janjimu
memilikiku
menyatuimu
dengan redhanya Illahi


Warnai malammu
dengan merah inai
harumi siangmu
dengan semerbak kembang rampai
Hiasi kasurmu dengan ghairah kasih
Pecahkan sepi kamarmu dengan lagu cinta.


Sayang
Sambutlah dalamnya rinduku
Lepaskalah resahmu di dadaku
Mulai esokmu bersamaku
kita menyanding
disinggahsana cinta.









Sesiapa yang ingin menempah pastri hantaran perkahwinan sebagai hadiah untuk teman-teman tersayang, kaum keluarga atau hantaran kepada pihak yang satu lagi sila telefon kak nani di 0123959779 selain daripada strawberri coklat kek.

Terima kasih.

Selamat Pengantin Baru.

12 comments:

cik3zza said...

auntie nani, hari tu sy try call auntie bnyk kli nk tanye pasal bnde ni la. tp asyik xdpt je. xtau knp. hari ni dh senyum2 tgk auntie buat entry ni. sukeee..!! nnt sy call auntie okeyyy..

s@R@H said...

erm..bestnya..tgu saya tempah ea..=)

blog-tips-kurus said...

auntie, i nak book utk hntrn tp 'bakalnye' pon x jumpe lagi. huhu...:(

JULYA said...

auntie...julya mcm nak tmpah yg bawah tu pulak.coming soon...hehe

ElyaElmo said...

berapa harga ni aunty!! nmpak sedapppp laaa :D

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Auntie, bakul tu boleh makan ker?

NaniRostam said...

Cik3zza : ok call tau.

s@r@h : cepat tau...hehe saya doakan cepat temu jodoh.

blog tips kurus : jangan risau...rezeki ajal maut jodoh pertemuan di tangan Allah...entah2 you sampai jodoh dulu dari orang yang plan sakan tu...sapa tahu?

Julya: mesti tau.....

Elya Emo : tak sampai seratus pun setiap satu tu....tapi kena tempah awal.

Peraih Udang Dari Zimbabwe : bolehlah kalau gigi tu kuat....heheh

LaDy BarbeLLa said...

wah.. so gojes la brg hntran kak nani. Ni yg xsbar nk kawen.. hikhik..

WNRD said...

Salam, Aunty Nani. Terima kasih komen blog saya. Besar maknanya pada saya. Terima kasih. :)

Adila Yusof said...

salam auntie..seronok follow blog auntie ni..nk tnye bape harga utk pastri hantaran tu ye?kalo x keberatan emel la saya...wnuruladila@yahoo.com..thanks:)

nuruz said...

auntie, sy segan la nk col auntie. blh tak kalau auntie kasi email address? so kita blh diskass2 kt email. sbb sy nk tempah kek dgn pastry tu utk hantaran 30th oct ni. cuma sy xtau harga pastry tu je.

O J O L A L Y said...

kita dah tempah dari aunty ni...memang wangi n cantik pastry ni...sanggup datang dari johor tu...tup2 sampai rumah aunty hujan lebat gilerrr...saya dah basah lokos...segan lak nak masuk rumah walau pun dah dipelawa...tak sangka dapat tgk jugak aunty ni..memang cantik..hihihi