Saturday, October 9, 2010

HAPPY BIRTHDAY SI CANTIKKU HANIS

Malam tadi dah ingat nak wish besday Hanis. Ingat nak tunggu kul 12 baru wish. Dasar sekarang memang kuat tidur cepat...no merayap-rayap waktu malam dah...tak tahulah kenapa lately ni...macam malas sangat nak ronda-ronda...gi dengar muzik and tempat tempat yang sewaktu dengannya.

Lepas-lepas raya ni lagilah...nak pergi beli barang dapur pun giler malas dow.Agaknya tenaga dah dihamburkan sehabis-habisnya masa bulan puasa and masa hari rayatu kot.So macam lame giler...nak bubuh cream kat muka pun jadi malas....

Keluar-keluar...ronda-ronda...mengeteh semua ni sebenarnya motivasi untuk saya bermekap-mekapan. Bila dah rajin nak mekap maka rajinlah apply segala skin care nak bagi muka tambah anggun menawan. Kalau dok terperap kat rumah...kusam je muka tu...tak bagus..tak bagus...tak bagus...malam ni ingat nak kuar jugak ar.

Berbalik pada kisah kerana nak tunggu lepas kul 12...maka saya di landa wabak keterlupaan akibat tertidur.

Pagi-pagi terus saya call Hanis...tak jawab....tidoq lagi kot....saya pun hantarlah hepi besday wish melalui sms jer.

" Selamat hari tua.... hehe bye bye belas-belas...masuk puluh-puluh...heh dah bertambah umur. Moga bertambah matang....bertambah rezeki....bertambah ilmu...bertambah cekci (badan lah kan) bertambah cun...bertambah sihat...bertambah calon suami....paling penting bertambah iman pada Allah. amin. Hepi besday.Love from mama."

pas tu saya pun send.......

Hanis pun balas sms saya.....


" Thank you so much mama. Bertambah calon suami yang tak tahan tuh...."


Hehehehe....


Apa-apapun..dah rancang nak buat party untuk Hanis....tapi dia test sepanjang minggu maka.....tengoklah kalau masih ada mood.

Kalau tak kita gi fullhouse jer pekena mee kari tersedap di malaya.








HAPPY BIRTHDAY MY BEAUTIFUL DAUGHTER

19 comments:

imanamani said...

HAPPY BIRTHDAY HANIS....

kakchik@ella said...

Kak Nani sayang ...

smpaikan Besday wish to Hanis ye.

Lagi 1 .. bila la ela nak merasa choc cake yg sedap itu. 1 day mesti nak jugak!! Hehe ..

chekgu Moe said...

happy birthday hanis!

=) sweet aunty ni!

saveme_zero said...

wow....kek knani,sgt mengoda. teringin nak merasanya..hehehe. Happy b'day to hanis.

Honeyvsbee said...

Mama sporting. .nant anak2 sy dah besar mcm ni la kot. .sweet jer. .

Honeyvsbee said...

Mama sporting. .nant anak2 sy dah besar mcm ni la kot. .sweet jer. .

Honeyvsbee said...

Mama sporting. .nant anak2 sy dah besar mcm ni la kot. .sweet jer. .

Honeyvsbee said...

Mama sporting. .nant anak2 sy dah besar mcm ni la kot. .sweet jer. .

Ummi Hanie said...

Hepi besdae Hanis !

Hahaaa...lawakkk laaa mesej akk pada dier .. ;p so slumberrr ...

Hanis MY said...

Happy Birthday juga tuk Hanis... have a wonderful celebration...

!! asidah !! said...

kak nani,saya yang call aritu nak tempah kek birthday tapi tak jadi coz xde orang nk gi ambilkan.
btw,birthday saya sama ngan hanis.nanti kim slm kt hanis ek!

abang ensem said...

Happy Birthday Hanis Zalikha

nas said...

Happy Birthday Hanis...

Zareda Norman said...

happy birthday to hanis..

bertambah calon menantu mama.. hehehhe kena fundi tu kak nani

mamaleen said...

wah.. bestnya hanis dapat mama yg sporting.. sedapnya kek tu nyumm..

Lili Sakina said...

waa cara la aunty! gaya message muda mudi...

Hanis Zalikha said...

Hehehehe thank you thank thank you, I love you my beautiful mother. Thank you guys :)

PinQib said...

hanis x wat pun entry pasal bday dia,.
apa pun happy belated bday hanis..


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

Ayu Mahayu said...

couldn't agree more. mee kari kat fullhouse memang finger licking good! hehehehe