Monday, January 17, 2011

Tak Manis Anak dara Macam Tu

Budak ni demam hari ni. Mak dia tak hantar. Tengoklah macam mana dia baca sambil letak kaki kat atas meja macam tu.Tak boleh belah tengok dia letak kaki tu kan...

(Arissa!!!berdiri tu elok-elok sket ...ishk budak perempuan mana boleh macam tu..tak manis") ni kalau kena kat makcik yang suka vevel la kan....



31 comments:

Cik Puan Nurul said...

budakkk..demokkk ni mmg menggeramkn

Misz-ella said...

Arissa .. Arissa .. rindunya kat Arissa demok ni. hihi ..

AZFAR said...

macam2 si demok ni...

NenetPenne (NP) said...

mcm gangster laa pulak budak demok ni

Unknown said...

AHAHAHAHA...klaka betol si muk muk nih

A.s.t.i.n.a said...

Memang tak tahan toll ngan dak tomey nehhhh... huhu nasib baik the nanny sgt gojes...

gwen velora said...

untie..boleh masuk gimnastik dah ni. gaya dah ade tu. hahaha

As-Salahuddin Smart Tahfiz School said...

ada bakat masuk gimrama kot..rindu kat arissa..bila la boleh jumpa lg..

Nurul Says said...

tengah senaman la tu untie :)

Unknown said...

hehe...comel dia.

Salam kak...

lama dah follow akak, tapi baru hari ini tinggal jejak....:)

honey amour said...

meh aunty ajar cara berdri elok²..hahahaa..:p

ohbukan said...

saya rasa dia buat akrobatik tu, itu salah satu skill dia...comey betul pipinya, nak geget rasanya...

Tuan Din said...

" auntie nie itu zaman 80-an mmg tak boleh.. zaman sekarang ramai jer perempuan jadi Engineer panjat bangunan..." budak Demok..

Hanny Wanny said...

haha! comel sangat2.. geram tengok pipi dia. ;)

Fie said...

apa2 pon si demok memang comel!!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tak lama lagi dia dah boleh buat 2 and a half somersault kot...

Budak cute ni Auntie jaga sebab parents dia bekerja ker?

eda said...

demokkk .. gerammm !! masuk blog untie ngan hamis hanye utk skodeng mudak demok ini .. hoyehh~~

Cahaya Puteri said...

ade bunyik2 burung..hihi..best2!

A'inulQalbie said...

t0meynye bdk tecikk nie..!!

Unknown said...

budak kecik zaman skrg...mmg xble bla punya peel.......hihihihihih....comey!!!

Dinas Aldi said...

gebu sungguh Arissa!

FariDdA AshiKen BinTi Meor ShahaRiM said...

budak demok nak menari balet

cik suka senyum said...

huhuhuhu...demok..demokk..

nadhirah nasser said...

stretching tu... kasi panjang sikit badan.. heeheh

Hidayati Farhan said...

hikhikhik, comel gila arissa buat perangai cenggitu :)

AQisH said...

eee..tombam betol bdk ni..geram tgk tauu..:D

anwar777 said...

tu kalau pakaikan tutu tu, boleh menari balet terus.

Unknown said...

comel lah arissa demok ni. dah lama tak baca kisah budak demok :)

aizeepesona said...

budak buat comeller..cuba orang dewasa buat cenggitu..burok bebenor gopernyer..

Oyis said...

aisyah slalu gak buat mcm ni, tp dkt sofa. tp saya tahu dia tiru gaya ballerina buat ballet, ala2 stretch out kaki tu. dia tgh minat sgt dgn ballet, siap pejam2 mata kalo menari berjenjet2 kat jari kaki. haiii... siap aje la duit nak hntr ballet school masuk umur dia 3 tahun nanti ...

nas said...

geramnya kat budak demok...meh nk hug sikit