Wednesday, January 5, 2011

Hadir Dan Temani Aku

Irama indah yang membuai perasaan.........




18 comments:

Melati said...

Hi Kak Nani, syahdunya tajuk entri ni ;)

HanaBella said...

nice lyrics.. love this song too..

nas said...

tiba2 rindu si dia...

Rosliza Roslan said...

slm auntie nani...


just walk here to let u know that i will sell 'kaftan terengganu' in my website..ORIGINAL FROM TERENGGANU...

COME TO VISIT !!!

Fie said...

indah lirik dia aunty....

Tuan Din said...

aramak!! teringat kat ex-gf lah pulak!!!
hahaha

Tuan Din said...

Auntie, nak wat kolumn 'Top comentor' tu camana??

Fie said...

cuba tuan din try pergi dekat link dekat bawah kotak top commenter tu..

NaniRostam said...

Salam...encik din...kak nani part-part tu memang fail....hanis yang tulun buat sume tu...itu pun jenuh...nak nunggu...kadang dia buat tak layan....

Cik Puan Nurul said...

jiwangssss gakss akak ni yekkk..tapi lagu ni memang bes...

Ummi Hanie said...

kak nani layan jiwang ek...takper...cool kan stress sikit ye tak?

nak iklan sket buleh ?

Tudung2 express yg cantek!

Yun Aizun Zulkhaini said...

adooii romantiknya ..rase cam nak kembali semula ke alam percintaanlah..aauww

A.S.T.I.N.A said...

Lagu Chenta kasih saya.. oh saya feeling..

azlina aziz said...

OMG kak! Ni lagu yang selalu saya dan husb dengar, feeling2 berdua2an sebelum tidur, masa tengah bual2, ingat cerita lama. Oh2. Kenangan sungguh.

nas said...

k.nani biar nas tlg jwb kat encik din tu..encik din masuk blogger widget..kat situ mcm2 ada.. :)

cik suka senyum said...

oh l like too

Tuan Din said...

ok, tq fie..

Tuan Din said...

Ok auntie, biasalah..