Monday, March 15, 2010

Solekan Pengantin


Ha gambar saya kat majalah MIDI dah keluar. Maklumlah Model 80an....tak kan nak masuk majalah remaja ..nanti ada yang migrain pulak. Tapi sapa kata tak boleh? Mana tahu kalau rasa boring-boring nanti bolehlah apply kerja kat Karangkraf sebagai makeup artis , mana tahu rezeki anak-anak...dapat jugak masuk remaja.

Lain betul lah orang lain makeup dengan sendiri makeup. Kalau makeup sendiri tak larat rasanya asyik dok nak menepek bedak. Lenguh rasa tangan. Tetapi makeup artis majalah ni kalau menepek bedak selagi tak lenguh tangan selagi tu tak nak berhenti.

So untuk Baizura di Ampang dan Kakak kepada Yati di Klang..bersedialah untuk berhujung minggu bersama saya di bilik solek nanti ya.

29 comments:

SITI said...

askum aunty.nak tanya.kalau make up utk tunang n kawin,berapa ye harganye?Tq.

mamashasha said...

kak nani....cantik & manis sekali...

maklongon9shoppe said...

Gambar kak nani kat atas tu laagi lawa.

Deco [MisS N] said...

hehe..suka gak baca MIDI even umur tak cecah pon 40++...first time nmpak muka hanis,kat majalah DARA.com,beliau pakai tudung...sweet je

Deco [MisS N] said...

hehe..suka gak baca MIDI even umur tak cecah pon 40++...first time nmpak muka hanis,kat majalah DARA.com,beliau pakai tudung...sweet je

Pink Mama said...

Kak, adik saya one of the editor untuk majalah MIDI =)

redplasticbag said...

aunty, kasi la list harga sikit :)

TeRRoRRiZZ said...

heheheh....
bezz nyer masuk magazine.....
omedeto....
nk tanyer cikit......
untie nanie amik job makeup org juge kah????????????

ernienazri said...

salam aunty..nk tnye..kalu kite nk order kek moist choc yg ade strwbery tu...n biskut hntrn...cmane ek sy ade d mlake..kna dtg amik sndri ke/....

m@Ri@ said...

wow masuk MIDI..nk p beli lah..;)

Chit Ana said...

salam,auntie cantknya.macam anak dara ;)

ALyn Alina said...

aunty,jgn lupa masuk kn entry lepas aunty make-up ur customers tu ye??
excited nk tgk...!!! hehe

Ms. Cleopatra said...

Oooohhh... you looked so much younger...

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. saya kena beli ni kak...

jannah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Kmar said...

yup2, brape harganya ye?

NaniRostam said...
This comment has been removed by the author.
cik EPAL said...

sabar je la auntie dengan orang yang tak puas hati tu. rezeki auntie makin melimpah ruah nanti. ini pon semua rezeki kan?? saya suka baca blog ni. rasa baik kejap. hehe :)

miera said...

nak2..kne hrga bape ntok tunang?rumah area2 shah alam.btw jannah.ni bog autie nani so its upp to her la nak ckp pe.
n u should know for me auntie xprnah blgak dgn pe yg dia ade tp more 2 bsyukur.
n for ur information de lg yg lg blgak yg suke tunjuk2 kkayaan dia yg beli byk brg2 makeup mhl2 nk bgambr dgn keta mahal2 n mention thier family sgt2 kaya n bpangkat.
so knapa u x pergi blog org 2 n bg comment kt org 2?
nape u cari auntie nani yg for me is very responsible n very3 independent.knapa u xbpikiran +ve?
well this is reality.kalo u nk bjya u kne doakan org bknya nk mgata mgutuk.
if u da tgur skali n that person repeat same mistakes then itu hal dia n Allah.
nk mnegur bkn cara yg begitu.
nama xseindah bahasa.fikir2kan la
tepuk dada tny iman.
to jannah i'm sorry kalo u trase but i think enough la u nk tgur2 auntie nani.tgur dgn ayat yg baik bln mencerca n menghina.
n for auntie nani gud luck.smg auntie bjaya dunia n akhirat.
be a good person n insyaAllah Allah will help u.peacee!!:D

nino said...

kaknani,
semalam saya baca majalah midi tu
cantiknya kak nani:)

Ummi Hanie said...

mcm biase..sweet :)

Saed Ramadhan said...

mak borek anak rintik.. hehe terbaik laa family aunty ni..

abang ensem said...

Bersyukurlah kerna akak dikurniakan dgn rupa paras yg menawan dan ianya dtg dengan pakej dugaan yg akak alami sekrg spt perasaan hasad dengki dari mereka yang mempunyai penyakit 'jiwa'. Insyaallah, kalau akak tabah, ganjarannya adalah lebih manis drpd apa yg akak dpt sekarang.

~Erna~ said...

Aunty,aunty nani mmg cantik!!Awet muda gitu

Ieza said...

nk gi cari gak ni..

eh apa masalah si jannah tu..memang x tau malu la..bleh plak singgah2 lagi..

PinQib said...

cuunnnye antie..
hehhe..
memang awet mudaa trang22

A.I said...

Ha kan??

BETOL sangat! tak sama bila kita mekapkan org dengan mekap diri sendiri. Rasa letih bila mekap diri sendiri oooo (^_^)

aNIe said...

Phewiiittt!!...Heheheh

eynda said...

Cantiknyer...tapi sis mekap sendiri lagi lawa la :-)