Monday, July 4, 2011

Ya Allah Berilah Mereka Kekuatan

Assalamualaikum..


Pagi-pagi lagi saya dah on laptop dan mula upload gambar untuk update blog. Tiba-tiba ringan jer tangan saya nak klik blog filla dan moon.

Baru beberapa ayat HATI SAYA SEBAK. SAYA MENANGIS DALAM HATI..PILU SANGAT..MEMBAYANGKANNYA.....

Tak tertanggung rasa hati. Moga-moga Allah beri kekuatan pada mereka itu di atas segala ketentuanNya kerana saya yang melihat ini pun rasa tidak berdaya di sisi Allah s.w.t.

Doakan mereka sabar dengan segala dugaan ini.

Sedikit rasa simpati dan doa dari kita mudah-mudahan dapat meringankan penderitaan itu. Amin.


Sekiranya terbetik rasa simpati usahakanlah pergi ke Bank dan bersedekah seikhlas yang mampu...


CIMB

01070068677528

NOORMAWATI MOHD RASIF





Sekian terima kasih.


Wasalam.

10 comments:

Mak Wardah said...

Ya Allah,

Saya turut simpati dan minta jasa orang ramai membantu.Kita ringankan beban mereka.

Cik Eka said...

kesian sangat..huhu

yellowie roses said...

sgt hebat dugaan yg mereka terima

LUNA LANUN said...

ye, sy pn dah baca mngenai kisah mereka... biarpn smbangan kita skit, skrg2nya ada gk la...

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Cara Membezakan Kucing Sebenar dan Kucing Jelmaan Jin
2. Doa Menghindari Kemudaratan
3. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya
4. Kota Kinabalu (From KKIA to 1Borneo)
5. Siapa Tak Nak Laki Macam Ni?! Aku Nakkkk!!!
6. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
7. Udah-udah Ler Tu Luna Nak Ganggu Dia, Tapi Dia Sangat Comel Okeh! Seriusss!!!
8. Adakah Siput Sinonim Dengan Lembab dan Lambat Sahaja?!

by LUNA LANUN

aTy _faRed~ said...

yer ar kak... memang sedih bace..setahu saye die SIL member blog jugak.. harap2 kite semua dapat same2 membantu ringankan beban...

Ilhamny.com said...

saya ada baca jugak, dan dah melakukan nya semalam..semoga sumbangan yg tidak seberapa itu dapat meringankan sedikit bebanan mereka..dan moga Allah SWT mempermudahkan segalanya..aminn..

aeinio said...

saya buat juga entry utknya jam 2 pagi tadi mmg sedih dan sebak...

O'gosh said...

sedihnya..ramai blogger buat entry ni...harap2 dapatla dia rawatan yang sepatutnya..

Filla ~ Kasihs said...

tq kaknani for sharing... semoga Norma dan keluarga dilindungi sentiasa..

Miss Moon said...

Kak Nani ,

Moon rasa terharu sangat bila dapat tahu kak nani pun turut bantu publish kan entry nih , Terima kasih dr kami sekeluarga

Moga usaha kiter ini di berkati Allah ..ini je la yg mampu kiter buat utk bantu mereka

May Allah bless u and your family

hugs
Moon