Tuesday, July 5, 2011

Jangan Tunggu Bang Thoyib Pulang

ASSALAMUALAIKUM........




PENGUMUMAN PENGUMUMAN....



Untuk sesiapa yang berminat :-



SIAPA YANG PUNYA SEDARA MARA, PARA KENALAN, SAHABAT HANDAI KAT KAMPUNG-KAMPUNG YANG hidup susah dan PERLUKAN PEKERJAAN....

Haruslah rajin kemas rumah , pandai kemas rumah , kuat kemas rumah , menurut kata (tidak degil), baik dan sopan santun....dipendekkan cerita RAJIN DAN BAIK.

SILA TELEFON KAK NANI DI 012 3959779....

Kak Nani perlukan pembantu rumah.






Sekian Terima Kasih.








Wasalam.


p/s ok tajuk di atas adalah secebis ayat yang saya temui di papan iklan di Bandung untuk mengiklankan simcard. Sungguh berimiginasi!!!!

14 comments:

Rani Rashid said...

sungguh comel ayat tu :) :) :) bang thoyib tu yang paling comel..ahaks!

aishah jamrek said...

lawak la kak nani ni..

Rozita said...

Hai kak nani...i nak ucapkan tq bebanyak sebab i dah cuba puding karamel u semalam. Actually semalam i puasa, tertengok plak puding karamel yg dibuat Imram terus la teringin untuk buka puasa. I dah buat entri n gambar dalam blog i..moga ade plak insan lain yg nak mencuba. Banyak pahala kak nani dapat. Thanks..

kakchik@ella said...

Akak tunggu Bang Jenal pulang jer la ye. hihi.

Keluargaku Syurgaku said...

salah satu strategi pemasaran.......

Aku Ibu Muda said...

wahhh tersirat betul tajuknya...hihihi

aizeepesona said...

kak nani ambik sayalah jadi pembantu rumah akak....boleh selalu tengok akak buat kek..hehee...

NaniRostam said...

hahah aizeen jadi pembantuku.....mana ko nak campak laki ko tu aizee

NaniRostam said...

ella ....yang itu enggak perlu ditunggu...setiap saat mendatang huhu....

Boodak Hati Gades said...

Kak, kalau budak lepasan degree yg tengah tunggu keje boleh??? Hahaha..

Ibn Haji Salam said...

kak nani...

thanks resepi puding..

ada resepi nk buat ayam goreng ala2x KFC x...rangupp gituhh...

ke dah ada dlm recent entry?

t ksih kak..

azrinna said...

Nak tergelak baca entry Kak Nani ni pagi2!

Muna said...

salam kak nani. sy dh try buat puding karamel kak nani ari isnin aritu untuk juadah bukak pose.. Blk je ofis trus g kedai cri brg n smpai umah trus masuk dapur. 1st trial alhamdulillah sgt mjadi. Mak siap ckp ramadhan thn ni x payah la beli lagi puding caramel kt bazar ramadhan..leh wat sndiri je....hehe..

notArt said...

kak nani, sy pun perlukan pembantu rumah...kalo ada extra akak bgtau sy je...balas je comment nie nnt sy bg ctc number...hehehe...cam akak pulak ejen...nk y suke anak kecik...anak sy besar arisa...name pun dekat2... :D - MyRas