Sunday, March 13, 2011

Suara Alisya Dan Hafiiz Di Boboiboy TV3 Ahad 7.00 Mlm




Assalamualaikum,






Excited nak dengar suara Alisya dalam kartun animasi BoBoiBoy di TV3 kul 7.00 mlm ni sebagai YAYA dan suara Hafiiz sebagai Captain Munch.






Jom kita tonton......






Terima kasih.....

19 comments:

AiTotYati said...

salam aunti,

sejak aunti ada tulis entry alisya g audition tu,(jap tak brp ingat aunti yg tulis atau alisya) mmg Ai dah agak dia dapat.

dan bila alisya tulis dlm blog dia, Ai mmg dah agak.

dan bila nampak iklannya di tv, mmg Ai menanti nk dgr suara alisya



*sorry aunti byk sgt perkataan mmg*

Cik Puan Nurul said...

hahahah sedang tgkk..dr aritu lagi tak sabar nk tgk huhu..si boboyboi tu suare si upin&ipin tu yea..bes sebab lama sikit kan 1/2 jam..

aNIe said...

Nani...suara Alisya secomel Yaya...hehehe

Nanti dgr pulak suara Fareez kat UPin Ipin musim baru TV9 6.30 hari Sabtu

Azreen Zunairah said...

da tgk iklan dia auty...comel gile suara yaya tuh...comel sgt2...x sabar nak tgk

Siti Nur Amirah said...

alaaa..bce lmbt..tak smpt nk menghayati suara alisya ngn hafizz...;'( tp tgk td..;')

Marina Monroe said...

Akak tak dapat dengar, sebab masaalah hilang pendengaran masa kena mild stroke 2 tahun yang lalu..sob sob sob

azra said...

salam,
aunty...
sy tgk juga boboiboy tu tadi..
sekali dgr suara hafiiz dah kenal dah..heheh...sbb baru ni dgr suara dia kat video yg 2 beradik ni main berlakon jd pembaca berita...suara alisya pon best jugak...mmg kena dgn karektor yaya

Afra Yuri said...

dah tengok iklan!!! sangat comel suara alisya hehe. tak sabar nak tengok :)

kdee said...

hehe..dh tgk ptg td auntie..cute sgt kartun die..pastu kelakar..suara alisya ayu gile mcm yaya :)

{ finieViolet} said...

x smpt tgk smlm..next week la kot.. hehehe..

Norfa said...

la suara yaya tu alisya ker.. smlm sempat gak tgk tapi ms tu xtahu pun tu suara sapa.. memang sesuai la..

sharEna said...

yeahh..dah tgk malam semalam punye. dah bajet da watak Yaya tu Alisya. mmg berbakat betol dia. intonasi suara dia mmg bagus =) asek terbayang muke Alisya bile part Yaya tuh..hihi..

suara Hafiz blm dpt tgk lagi. lps nie leh perati =)

LizHairi said...

pas bace entry akk semalam,sharp kul 7pm saya dh terpacak dpn tv3;-)
satu family join same tau hehehe...

pasni konfem my boy akan dok tgu citer tu every week :-)

cik suka senyum said...

bess suara diorang..sesuai...

cik suka senyum said...

majulah animasi untuk negara kita..yeahh..hehehe

izzati99 said...

kapten munch dari cite ape? saya xjumpe pun gamba dia kat google...

aizeepesona said...

saya siap letak reminder kat h/phone nak nengok citer tuh..dapat tengok tp sekejap jer sebab ada hal masa tu..

berbakat anak kak nani...

khairul farhan said...

owh haritu tertengok. tak teringat pulak entry ni. baru perasan itu suara diorang

Azlina said...

Dah dengaaaarrr....chomeeeeei sgt...hehehe....mcm mane bleh terjebak dlm alih bahasa nie? Berminat nak try gak nieee....mcm mane ek? TQ