Wednesday, March 9, 2011

Selepas Selamanya

11 comments:

{ finieViolet} said...

best giler lagu ni...

Cik Puan Nurul said...

uwaaa sukeeeeeee sangat..nuo jen ni lagu tu biasanya mmg khusus je utk dia kalo org lain yg nynyi jd xsedap...dia mmg besss

maya amir said...

lagu ni mmg kene dgn suara die:)

Intan said...

Salam kenal Aunty Nani :)

Pes time mai sini...Intan polo blog aunty ye :)

CikKaikazie said...

first tima dgr lagu ni rasa luruh jantung..suka giler kt AZ!

aNIe said...

Nani lagu ni memang best... suara dia amboiii... boleh lena dibuatnya...

ezanoor said...

I like this song!!!! Best!!!

Cerita Cinta Melayu Sejati said...

very nice music..cool

mizzyN said...

kak saya baru je rajin folo blog akak. gaya penulisan akak berubah banyak ye, daripada sedikit skema kepada ala2 remaja gitu. kengkdang rasa mcm ada penulis lain in the house pula hahaha.

namun, saya harap akak akan blogging forever, seronot baca.

yan nyer said...

Salam aunty!
saya follower aunty yang ke 4040.. heee.. first time i click aunty nye blog kat link hanis zalikha... actually tgh bosan buat assgnment..btw, U ARE AWESOME!..
saya ada jugak terbaca entri 2010, pasal sedara mara n orang sekeliling aunty yg dengki , and mcm mana susa idup aunty dulu.. well, u deserve wut u have now.. Hope to be a wife like u.. hee .

yan nyer said...

Salam .. hye aunty! i am ur follower no 4040 .. nice number right?? hee.
btw, vid clip kat ats ni da xley bukak..nape ek? and aunty, ur blog is AWESOME!!!..
saya terclick blog aunty link kat hanis zalikha, well,u deserve wut u are now, biar lah ape org kata, sume tu dengki je aunty.. hee