Monday, March 7, 2011

Hepi Besday Khairi

Assalamualaikum.


Minggu lepas besday Khairi. Khairi tahun ni banyak kali cuti wajib tapi dia tak balik sebab musabab kerana tahun ni SPM. Maka banyaklah tusyen, revision segala. Mudah-mudahan diterangkan hatinya dapat menerima pelajaran dengan mudah dan berjaya dengan cemerlang dalam SPMnya.

Jadi minggu yang Hanis dan Imran serta Liana dapat bersama kami, maka kami pun bertolaklah ke Sabak Bernam untuk meraikan besday anak bujang saya yang paling pendiam, tinggi, baik, kuat bersukan, banyak wakil sekolah dan tak banyak songeng.

Di Sabak Bernam manalah sangat ada restoran. KFC pun beratur dekat sejam akibat semua orang kampung situ memang suka giler makan ayam goreng. Nama saja berniaga kek tapi kek untuk besday anak tak da...kerana Hanis atau Liana cakap tak payah......bukan makanpun....

Maka kami berKFC lah sahaja.....

Happy Besday Khairi. Jadi anak soleh ya.....



Alisya macam anak indon mana ntah........

Sempat budak-budak ni bertakraw di sini...
Bapak budak jadi tekong ke?
Timbang jangan tak timbang.
La apa kes....pakai jer tudung tapi ya ampun semangat kelakian.....
Cewah sambil menari tuh....
Ini hadiah dari mama buat anak bujang yang hensem. Jaga jam elok2...mahal (pesanan dari penaja).

31 comments:

kuccieda said...

chumel!!

IBU KUMBANG said...

Tulah adik saya ckp nmpk kak nani kat KFC, klu saya yg jmpa kak nani mesti saya..

anymz said...

happy bday khairi..sama bday dgn anak bujang aunty yg no 5..SPM gak thn ni,,yang bongsu pulak PMR..,yang no 3 final sem di poly,yang no 4 final sem gak ni matrix..lama tekun lah jawapnya kita sebagai mak bertafakkur di sejadah kan nani?..

t e m b u m e said...

wah! bestnya!
khiairi sekolah kat smka simpang 5 ke?

t e m b u m e said...

wah! bestnya!
khairi sekolah kat smka simpang 5 ke?

abang ensem said...

Hepi befdei Khairi. Moga cepat dapat awek.. hehehe

Dinas Aldi said...

selamat ulangtahun kelahiran buat Khairi!

fasha said...

besh nya celebrate besday cm tu kan... =)
untie memang terbaek laa..
u r loving mother...

Qa said...

la...khairi skolah sbpi ke?tu skolah saye dulu tu...patotla akak ckp asyik ke sabak bernam je..btw, suruh dy jage jam tu elok2..sebab dok asrama ni barang slalu hilang..=)

aNIe said...

Happy Birthday to Khairi...semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya dlm pelajarannya...ameen

anwar777 said...

Selamat Hari Lahir! Bebudak asrama dia ada certain connection. *Secret handshake*

aizeepesona said...

macam nama adik bongsu saya. KHAIRIL. hehe.
Semoga dia menjadi anak yang soleh serta menjadi anak yang mengenang jasa orang tua.insyaallah.

MaS PuTRi said...

auntie, sampai hati tau cakap anak sendiri mcm anak indon =D

NaniRostam said...

Salam : hahaha i like the fact that her face like anak indon...so comel...

afni+hafiz=dani said...

haha..jahat mama dia panggil alisya pkai tudung mcm anak indon.btw, alisya cute =)

NaniRostam said...

Salam...haha bukan sebab dia pakai tudung like anak indon...muka dia sendiri memang macam anak indon..tambah kalau dia pakai anting-anting labuh....we all adore her so much because of her indon look like.

syafika_harmiza said...

Happy besday Khairi.. semoga berjaya dlm SPM nanti.. bila dah berjaya jgn lupa MAMA awak ye.... hhuhuu

syiqin said...

Hppy birthday to Khairi.. Saya schoolmate khairi tapi lain kelas. Yes, khairi memang pendiam, tapi, he's so good on writing..mcm aunty n his sisters.malangnye dia takde blog je..oh gudluck to khairi 4 his basketball game.!

hatim a.r said...

yg ni sekolah agama sabak bernam tu ke aunty?saya penah pegi sekolah agama integrasi kat sabak bernam lawat adik saudara.tengok budak-budak situ main ping pong guna selipar -_-"

AiTotYati said...

sbpi di kampungku...


aunti,
selamat datang ke kampung Ai.


tetap nak ucap walau Ai dah migrate ke melaka

:D

no name. i'm sorry said...

so sweet la puan nani. happy family ever. semoga keluarga puan dilimpahi rahmat, rezeki dan paling penting diberkati ALLAH selalu. amin. :)
selamat hari lahir juga buat anak puan nani,khairi.

erin said...

salam makcik nani, eh itu bekas sekolah saya... SBPI sabak bernam kan? wahhh..rindu sangat dekat sekolah.Hope Khairi pn dapat banggakan nama sekolah kami..

erin said...

salam makcik nani..
eh, itu bekas sekolah saya..
SBPI sabak bernam kan? wahh.. rindunya dekat sekolah. hope, khairi dapat buat yang terbaik untuk spm n dapat banggakan nama sekolah kami..

Cik Alejandra Amante said...

sekolah ni selang 3-4 rumah dari rumah atuk saya..huhu...dulu2 saya sekolah disitu..:)

Firdaus said...

auntie nii coooooooooooooool.... :D

cik suka senyum said...

besnye dapat sambut besday same2 ngan family sume walaupun buat simple2 je..seronoknye

cik suka senyum said...

oh yea..hepi besday untuk khairi..^_^

Riri Yoorin said...

aunty..hanis tu ank aunty ker.. hanis zalikha?? patutle dia cantik sangat.. menurun dari aunty~

AmarDham said...

hitamnya khairi. apa jadi?

nedd said...

lah..intersaber ke.....nak restoren best ade jeeee..kat sg besar ada bnyk!

Imaginary Girl said...

sabak bernam?skola asrama mane ea?sbb sy pon pnh blaja kt area sabak bernam....creepy place..hehe