Tuesday, April 26, 2011

Jom Ke Bandung!!!

Assalammualaikum


Jangan kata selesai majlis tunang saya boleh bersenang lenang beb. Sebenarnya habis sahaja majlis tunang maka bermula journey untuk saya peningkan kepala dengan persiapan perkahwinan pula.

Jangkamasa Liana bertunang bukan bertahun maka tak banyak masa nak bermalas-malas sangat...sebelum majlis kahwin pulak saya harus bersedia untuk sample biskut raya...fuhhh.

Esok saya nak ke bandung. Liana book tiket ni dah lama. Insyallah terlanjur majlis Liana di rancang berlangsung pertengahan disember maka itinery ke bandung ni bolehlah dipenuhi dengan menjenguk-jenguk barang-barang yang perlu untuk majlis nanti.

Alhamdulillah murah rezeki Liana banyak tangan yang sudi menghulur pertolongan dan bantuan. Terima kasih pada kawan yang sudi arrange tempat tinggal kami di sana dan supirnya sekali pak....terima kasih banyak..."i love u darling".

Semuga segala urusan sentiasa dipermudahankan oleh Allah s.w.t.


Dalam sibuk-sibuk dengan persiapan liana kahwin, bakal sibuk dengan biskut raya...alhamdulillah tiba-tiba ada orang mahu menjual perniagaan airnya di The Mall dan tanpa merancang saya membelinya. Jadi kalau ada kesempatan sudi-sudikanlah....datang ke gerai air saya dengan nama HOT BEVERAGES di food court The Mall di hadapan PWTC. Untuk sesiapa yang berminat membeli kolagen yang saya makan selama ini boleh telefon dan buat appointment jumpa saya di The Mall. Silakan telefon saya di 0123959779.


Gambar-gambar oleh jurugambar belum saya perolehi...maka gambar dari kamera kesayangan saya ini sahajalah akan jadi tatapan anda semua...

Gambar-gambar hantaran akan menyusul nanti...







Wajah semanis impian menyulam cinta direnda pelamin.......

Hati mana tak bahagia...bila cinta akan dimeteri oleh akad tak berapa bulan lagi...




Kawan-kawan Min dan Syaf...tumpang bahagia sekaki....






Syaf jangan lama-lama untuk menyusul....


Anak saudara pertama yang akan menempuh gerbang pelamin....


Bakal mak mentua yang baik sama penting dengan bakal suami yang budiman...




Semuga sentiasa mendapat restumu.....


Pelukan kasih sayang......



Hanis tak lupa bergaya dihari yang indah ini.......




Anakanda ku yang rupawan macam muka anak Chef Wan....







Hati siapa tak bahagia bila cinta hati sudah jadi tunangan....




Alahai mesranya bakal ipar duai.....

























37 comments:

zuwaidah said...

cantik2 gambar...yeeee muka anak2 ikut muka mak dia kan kan kan.
alhamdulillah..mudah2an perjalanan ke bandung dipermudahkan.

Eyrique Ettiqazz. said...

wah pegi ke syurga shopping indonesia.best2..

@rin @hamad said...

suke2..sume cantik aunty..

nnti cter ke bandung jgn lpe update tau..

waiting for it..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

hehe bole la jumpa kak nani slalu sbb hari2 pg mall :P

anwar777 said...

Hoh lawonye! Terus teringat lagu Stevie Wonder, Isn't She Lovely! Tahniah berkali-kali!

che zaid said...

cantik Liana....lega dah settle bab bertunang..lepas ni bersinting lengan lak..kenduri kendara

kakchik@ella said...

I love u too kekanda. Hihihi.

Nanti wedding Liana kita buat yg lebih baik lagi ye kak. Kasi Liana hepi.

jasiera said...

anak n mama nye sama lawa...

liyana said...

wahh...sgt meriah.. tak sabar nk tgk tema kawen liana nanti. mesti cantek!

nur ikhyar dee said...

aunty make-upkan liana ke???

cantiknya...

tahniah nak dapat menantu...

Syazana Aziz said...

tak lame lagi, dapat menantu la aunty nani. pas tu timang cucu pulak. hehe

ElyaElmo said...

cantik nyee anak auntie!!simple but nicee

MaS PuTRi said...

muka hanis dengan liyana hampir sama kan? cuma liyana nampak lebih sotisfikated.. auntie mekapkan ke? =)

yori-chan said...

salam..gerai air jual air je ke???

Nurul Aima Hj Kaim said...

tahniah untie :)

Natasha said...

Congrats K. Nani!

*Khairi comelnya hang..hehe..Liana pun gorgeous!

hanabanana said...

seronoknya dah bertunang.. :)

anaiha yusof said...

cantik,ada lesung pipit :)

hOtMaMa said...

cantiknya.. tahniah kak nani yg bakal dapat menantu tak lama lagi..

cik nani said...

aah la..ade macam muke serina redzuan sikit2 dlm gambar tu..ape2pon org yg diraikan itu cantik..ngee~

Nanak said...

Liana lbh cantik dari anak chef itu :)

bintangjauh said...

Salam Ratuku Nani, betapa ayu, anggun dan manis anakanda Lyana yang berlesung-pipit menambahkan lagi keayuaannya dihari pertunangannya itu.


Ya ampun Nani sudah ber-bisnes rasmi lagi, Alhamdulillah rezeki yang dilimpahi olehNya, jadinya Nani akan terusan sebok, hari dan waktu yang sesuai untuk telefon Nani, gimana ya?

Selamat bercuti dan ber-shopping di Bandong, Nani akan ber-singgah ke Yokyakarta (Ngayogyakarta Hadiningrat)ke nanti? Kain batik-nya wangi harum lagi halus buatannya, jangan lupa dibeli kerna diKL mahal ...

Salam manis manis madu.

Ilhamny.com said...

family yang indah..tahniah liana... hope u happily ever after...amin..

Siti Hajar Masri said...

cantiknya liana mcm auntie jugak..hehe~

nanti nak pergilah beli air kat sana boleh jumpa auntie..

aNnAsUe'G said...

aunty ade buat delivery ke kat gerai air tu? sbb saya keje kat the mall tgkt atas skali. hikhik. melawak je. ;)

Cik Eka said...

cntik2nyerrr..tahniah buat kak liyana..cepatlah auntie timang cucu nanti..ehehe..antie bila nak post resepi lagi..gambo makanan2..besnyerrrrrr,hehe

aNIe said...

Tahniah pada Liyana... akak ketinggalan banyak posting sebab sibuk akhir2 ni...

aizeepesona said...

muka liyana yang paling cantik & berseri-seri sekali dong..lesung pipit ya waduh waduh manis sekali...

apsal asyik nak cakap indo jerk nih..heee

aizeepesona said...

jelezlah kak nani nak shopping kat bandung ..huhuu

lily lotus said...

nampak bahagia sangat semuanya :) semoga kekal begini selamanya...

mynameismy said...

tahniah!!!! chanteknye!!! 0_o

Aida Zafirah said...

congrats auntie sebab bakal terima orang baru dlm family...:)

Tuan Din said...

TAahniah akak & lina..

shrinkingmyself said...

congrats on ur dotter's engagement aunty!! so gorgeuos.. im a new blogger here, anyone can follow me :) i need some encouragement on weight loss ngee~ thanks

eyndayusoff said...

Tahniah sis Nani...bakal terima menantu :-)

yan nyer said...

Tahniah aunty.. hope ur Liyana will be happy after her engagement.. and cantik la anak2 aunty.. semoga family aunty sentiasa mendapat Rahmat dari -Nya.. insyaAllah..

thenorde said...

aunty,
kalau ade opportunity untuk buka gerai air di mana-mana sekitar lembah klang, inform ya.Saya ingin sangat untuk buka bisnes.Thanks.