Monday, April 4, 2011

full stop

sampai satu garis
aku rasa kecewa
dilayan seperti ini
seperti tidak penting.

sampai satu titik
kecewa itu tidak ku rasa
layananmu tidak kuperlu
kerana kau tidak lagi penting full stop

28 comments:

Axieda'great said...

isk nape lak ni?
jgn sedih

missbby said...

kenapakah ni kak nani? harap akak ok ye..

Wan Hafisah Collection's said...

ye.
kecewa.
sungguh saya dapat rasa kekecewaan itu.

cik nani said...

sampai satu tahap..kita akan malas memikirkan perkara yang menyesakkan kepala...~

PuaN su SU said...

he he he..
stop sahaja

Siti Hajar Masri said...

kenapa auntie?mcm sedih je..

FizaMustafa said...

hushh apakah ??

Peri PiA said...

pn nani ok?

watching Pn Nani live di wanita hari ini!!!

farah said...

so sweet k.nani..dlm WHI..wish the best!!!!

sengat said...

la..knp ni kakak...... pewwiiittt nampak kakak kat tv3.... :)

vimmi yasmin said...

kak nani

watching u live kat WHI today !!

zuwaidah said...

tersurat dan tersirat

Lin Elier said...

I SAW U on WHI !! Masak pisang!
Comel la Kak Nani...

nanne_manja said...

Aunty Nani..jangan give up..
Tadi nampak aunty kat WHI..
Wahhhh resepi tadi nampak sedap..:D

Along Maklong said...

waw..!!
nani hari ni masuk tv kan..
awat tak cakap awal2..
maklong tengok masa dah siap buat resepi tu..

Honey Deawey said...

wah3x..!!
tadi sempat tengok mak nani kat WHI, glamer gitu!!
hahaha..mak nani nampak santek, nampak muda gitu..
*tetibe rase bangga, eh i follow blog mak nani tu..*

aizeepesona said...

adushhh..mendalam nih...

Emira Darmia said...

ape yang aunt tulis ni sama mcm ape yg saya rasa sekarang ni

adarnadzmie said...

hari ni tgk Kak Nani di Wanita Hari Ini.. masak pisang bakar... lembut jer org nya... besa tgk kat blog jer.. tadi dapat dengar pulak.. cantikkk orgnya...

Miss Marquis said...

auntie nani punya sajak selalu suspen2.
ni mesti nanti ramai org tanya kenapa ni kak nani? :P

cik suka senyum said...

kenapa aunty?

what's wrong?

cik suka senyum said...

aa la betul cakap miss marquis tu sajak aunty kan penuh tanda tanya la..huhu

cik suka senyum said...

wahh aunty masuk whi..mantapnyee..good job aunty..

aizeepesona said...

kak nani...adoooi miss lagi..kalau kak nani nak masok TV ..harap akak warwarkan dalam blog ni...sedey tau..huhu..

jangan "full stop" jadik blogger sudah...

Atiey said...

Model 80an memang suka bermadal heheeh...tak gitu akak??

'Cikgu Padi' said...

penyampaian yang tegas dan penuh makna...nampak kecewa tapi bukan loser...sabar...

shiori_LA said...

salam kak nani;
kebetulan semalam cuti tak keje so dapat la tengok akak kat tv...kecik je....

PINKMARGENTA said...

jgn sedih2 ye.or maybe ni salah satu hasil karya seni kak nani kot.alaaaaaaaaa, tak tau pon kak nani masuk tv..