Tuesday, August 9, 2011

Mimpi Semalam

Salam fajar sadiq mula mengintip
melambai pergi dinihari
hati tenanglah dikau
wahai....
adu kan sendu mu
pada Nya
kerana Dia Maha Mendengar......

6 comments:

toblerone said...

kepadaNya jua rintihan diuntaikan.. :)

wAdA is my name ;) said...

Kerna kita sedang diuji..
Kerna Dia sentiasa disisi..
Kerna Dia Maha Mengetahui..
Kemampuan diri bila diuji..

dayah aziz said...

adu kan sendu mu pada nya.- touching!;(

eliyaezlinalias said...

adakalanya mimpi boleh menjadi kenyataan~~~

Cik Eka said...

kadangkala mimpi membawa makna..sebab ada dalil tentang mimpi..

semoga semua baik2 saja ya auntie

fara said...

kak, saya pun ada kat sana masa akak dtg tu..tapi malu nak tegur..

betul kak..hampeh betul.
nak tau, kalau nak makan yg class sikit and bertop up (kalau habis derang tambah)and service tip top ni untuk customer yang bayar harga actual and makannya pun kat coffe house.

kita yang beli voucher mmg dia campak kat tangga kambing...
lepas tu kata makan bukan buffet, tapi actually first come first serve...bila saya ke seksyen makanan yg ada kuih muih, buah tu..yilek pocik..geram saya...derang tak top up pun makanan tu..tak berbaloi saya beli voucher tu...geram sunggguh..

saya rasa akak patut buat column khas untuk tropicana ni la...promote beriya2...saya tk kisah duduk kat tangga kambing, asalkan makanannya bertambah la. kata makan buffet kan, dah tentu nak makan berulang2.