Monday, May 9, 2011

entahlah....

Assalamualaikum semua....

Masih tak dapat nak menyambung cerita kerana cari kabel kamera tak jumpa and rushing nak keluar beli barang kedai......


Maka....berpuisilah kiter........



siapa yang ku cari
siapa yang kutinggalkan
bila kedua-dua pun tak menambah rasa bahagia dihati
malah hujan semalam membasahi seluruh hari....

9 comments:

Akmal Ezzah Alias said...

bila mama berpuisi huhu
nice

Cik Nana Serindit said...

Salam Puan Nani....
kagum nya saya dgn untie...
ape pun just nak wish HAPPY MOTHERS DAY ^_^

orked said...

kakak ni, dah berapa kali saya bukak nak baca entry baru...masih juga tak bersambung..tak sabar dah ni ;)

fiona cullen said...

salam auntie. why tinggal jauh sangat... your cake so yummy! :)

ummi_imani said...

kak nan..dah lama tak hujan kan? panas betul!

aizeepesona said...

siapa yang ku cari...siapa yang kutinggalkan...

simple tp mendalam.

lily lotus said...

syok juga layan puisi tgh2 cuaca hujan ni...

cik suka senyum said...

hope everything is orait aunty!

An said...

kl sekarang kerap hujan ptg..hehe tiba2 je kan aunty :P