Wednesday, May 9, 2012

Collagen Dust

Assalamualaikum

Banyaknya nak bercerita...

Tapi banyak juga yang cuma dapat dipendam dalam jiwa.

Tak semua cerita dapat kita kongsikan bersama..

Kerana dalam banyak perkara lebih baik diam daripada berkata-kata.


Ok lah buat yang dah order kolagen dan bank in duit sejak minggu lalu..insyallah hari ni saya akan reply emel dan poskan esok. minta maaf di atas segala kelewatan.

Insyallah sehari dua sampailah ke pintu anda.

3 comments:

Niza K. said...

akak yang cantik.. kite baru je menjengah ke blog akak. not sure shud i use 'akak' or 'aunty' coz akak mcm lebih2 kurang baya mak kite.

da banyak baca entry akak. tetibe tros jatuh hati ngan akak. haha, bole? :P

kite mak2 jugak tp mak muda lah. nice to meet u, akak. i love every single words to post in ur blog ;)

Niza K. said...

Typo. what i meant was.. i love every single word YOU post in ur blog :-) lol.

FW said...

Salam Kak Nani,

Saya pernah terbaca akak mengamalkan supplement Shaklee kan ... Would love to share dengan Kak Nani dan pengunjung setia nanirostam.blogspot, Shaklee baru sahaja melancar produk kolagen terbaru di Malaysia. Boleh rujuk info di sini Shaklee Collagen Powder

Kekal Jelita , Muda, Anjal sentiasa..