Friday, May 4, 2012

Bila Cik London Dan Cik Paris Jumpa Spring




Assalamualaikum


Melampau mak kannn...datang london rasa tak nak balik malaysia...rasa nak hangkut semua anak ngan laki dok sini...wallawei...

Seronoknya duduk sini...oklah tiba-tiba mak macam bangun dari mimpi...esok lusa dah nak balik kl...

Minta maaf pada siapa-siapa yang dah emel belum berbalas...yang masukkan duit belum poskan kolagen..minta maaf..sebab kat sini terkejar-kejar waktu..maka tak sempat nak bukak internet...

Insyallah once mak touch down kat kl...sampe sampe rumah teruih mak balas emel korang semua ya...

Insyallah umur panjang murah rezeki...jom kita jalan ke kota london

seronok sangat...



Hilawati Yusof...kawan yang saya,| di London

Makan kopok lekor...yang Hila bawak dari terengganu...

Maria Hakem kawan saya yang pemes emes kat Facebook....kenal tak?

24 comments:

kakchik@ella said...

Ada try makanan org london tak kat sana kak?

Fazlinil Irma said...

kenal.. sy rindu pakora mcik maria.

ibuhebat said...

wow.. bestnyer!!! :)

Mooniqueen said...

Patutlah kak nani dah lama tak update blog..berjalan jauh rupanya...nak buah tangan dari sana?hehe...tak malu kan...

Zara said...

Hi kak..pergi ke Bicester Village ek? best best

afiniakib said...

bicester village is it? shoppingggg!!!
actually saya silent reader ni. 1st time comment. u should tell earlier bout u coming here to london, boleh kita jumpa. i'm studying at warwick btw :)

Sumandak Kinabalu said...

bestnya! aunty p dgn siapa lagi? alisya je ke yg ikot? upload lah lagi gambar2 bila ada waktu terluang ea =)

Nieda said...

Patut la senyap sunyi ...rupa2 dok London

Yatie said...

saya pun silent reader. 1st time komen. Kak Nani upload lah lagi gambar...x puaslah tengok

Angah said...

woow bestnya jalan jauh tuuu

Chekgu Azrine said...

Untung auntie dpt jejalan London..jeles weyhh..

Dinas Aldi said...

Wahhh seronoknya kak Nani jalan2 ke London! Tumpang hepi nih :)

NenetPenne (NP) said...

betul kak nanie, duk sana memang rasa tak nak balik..rasa nak migrate jer... nak2 lagi mengenangkan oxford street tu...

Cahaya hidup said...

ahhhh...jeles mak!

zino said...

best nay pegi London.. mesti banyak sopping ni kan.. kalau dalam Pound barang kat sana murah je kan.. hehe kalau convert RM poning palo

MijaShidy said...

k. nani sonoknya... mkn angin di London

O'gosh said...

bestnya dapat jalan2....

LS-EVERLYNN said...

OWH KAK MARIA..HEHEHE PENAH PM LINA NK BELI SKINCARE.KIKIKI

Deceptive said...

Wah K.Nani...ke London rupanya.
Nanti uploadlah lagi gambar2 kat sana.

Irfa said...

lawa baju kak nani..

Molly said...

Salam Kak Nani,

Alhamdulillah akak dah selamat sampai semalam. Tak sabar nak tunggu long entry dari London. kalau boleh akak kena buat entry Day 1, Day 2 sampai habis, boleh?

itmeMawarPutih said...

Salam Kak Nani, wah sonoknyer g jalan2 kt London. Bertambah cantik Kak Nani, suka tgk.

aizeepesona said...

tak puas nengok gambar kak nani kat sini...

yun dah geng ngan kak maria hakem tu..

dan....dah dapat nengok semuuuaa gambar kat nani kat fb dia..

fuuuhhh....puas nengok gambar akak kat situ...

hehee....kak nani tak marah kan...

makan angin di Kota London..umpama mimpi dalam mimpi tuuu...

alhamdulliah semua berjalan dengan lancar...akak pun dah selamat pulang ke tanahair....gituu...

sesemut said...

oh hila kerrrr... keciknya dunia..
nanti kak kirim salam kat hila yer. bagitau hani cardiff.dia tau la.
bestnyer gi london.
mmg rasa takmo balik kan..