Sunday, January 22, 2012

Ku Di Hukum Manusia..Tolong Teruskan Hidup..Jangan Sebut Nama Ku...





Cukup kau tahu
yang ini bukan dendam
jangan pura-pura
dungu
pekak dan
bisu

cukup kau tahu
apa dalam hati ku
jangan buat-buat
jadi baik
jadi palsu
aku tahu
tuhan tahu

cukup kau tahu
kau dengar saja laguku
 aku maafkan kamu...





10 comments:

aidilazwan85 said...
This comment has been removed by the author.
aidilazwan85 said...

assalamualaikum kak nani,firstly sya nk memohon maaf from head to toe coz comment sya smlm mungkin menguris hati n perasaan halus kak nani... sbenarnya sya terharu dgn entry kak nani ni, kerna kak nani ni bukan saja cantik hanya pada paras rupa, tp cantik juga di dalam n rohani nya... kak nani tidak mudah melenting dgn cara yg kasar, mengunakan cara halus ini sgt berkesan bg sya, sya amat malu dgn diri sya sndiri... sya hnya manusia biasa yg xlayak nk judge org lain, tp mungkin ketika itu emosi sya tidak stabil kerna melihat gmbar2 resipi yg sdap2 dgn perut kosong.. sya jenis klu perut kosong n lapar mudah sgt marah n melenting.. wlupn bnde remeh temeh... maafkan saya skali lg kak nani... sya hrap kak nani terus berinovasi n terus berkongsi resipi kak nani, jgn kerna kata2 dr org yg hina mcm sya ini kak nani dh xnk kongsi resipi yg sdap n enak2 gitu... sya akan terus menyokong n mengikuti blog kak nani smpai bila2..i'm so proud of u kak nani.. u r so fabulousity n amazing woman, mum n blogger... Good luck n May Allah bless u. ikhlas dr saya -Aidil-

NaniRostam said...

assalamualaikum...

bukanlah namanya manusia kalau tak pernah sunyi daripada kesilapan...

saya pun di sini sekadar tumpang lalu...meminjamkan cerita...memberi sedikit sebanyak yang terdaya...

alhamdulillah kalau masih ada yang sudi menerima...kalau yang tak ingin pun apa kan daya saya...


seronok bercerita di sini brkongsi rasa...adakalanya terluka...tapi tak mengapa..saya dilahirkan untuk belajar tidak menyakiti dan melukai hati orang lain...maka di sini lah saya...walau sering terluka tapi masih gemar berseloka...

ShashaCahaya said...

Jangan putus asa.
Teruskan berkarya Kak Nani.

aimaniman said...

salam kenal dan dofolow sini

upps x faham,.. konflik apa nie.. ni macam nak dikongsi kat maya je nie?

Dibiee said...

Salam..

Saya ada email akak pasal that collegen dust tu. Berminat nak beli.

Tp akak tak jawap pun email saya. Please... nak tau berapa harga

Saya sms pun tak berjawap ni..

no saya : 019-359 2247

Alin Marlini said...

best :)

aidilazwan85 said...

slm kak nani yg owez vouge, pls update blog ASAP... rndu lh dgn entry2 bernas n segar dr kak Nani...

aidilazwan85 said...

slm kak nani yg owez vouge, pls update blog ASAP... rndu lh dgn entry2 bernas n segar dr kak Nani...

aizeepesona said...

"aku dihukum manusia"...aduh peritnya terasa..