Friday, June 11, 2010

Biru Mata Hitam Ku

Malam minggu yang lepas, saya berparty...party...party. Seronok sangat dengar lagu lama-lama di wedding dinner abang kawan saya di Shah Village. Kebanyakan oldies songs. Penyanyi di situ ialah Mas dan suami.


Tambah meriah dengan gelekan Kak Esah, the oldest sister of my friend Faridah. Gelak sakan kami tengok dia menari bersama penyanyi. Yang si suami lalu lalang didepan pentas sambil bibir menjuih dan menjelir lidah mengusik isterinya. Saya kagum tengok kemesraan mereka suami isteri walaupun dan berusia mencecah 60 tahun.


Disebabkan kami terlalu asyik menonton Kak Esah menari...terlupalah pulak nak tangkap gambar.

So gambar yang ada hanyalah gambar kami berlima sahaja. Suami seperti biasalah macam anak dara pingitan tak mahu bergambar.










8 comments:

si[jari] telunjuk said...

singgah sini jenguk auntie..seronok nye g jumpe kawan2..:)) muge hepi salu :))

Drama Mama said...

seronok bila jumpa balik old buddies. then catch up like nobody's business! i miss my friends too!!!!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

laila sanuri said...

muka kakak n adek..lebih kurang..hehehe
nama pun adek beradik ek..

laila sanuri said...

muka kakak n adek..lebih kurang..hehehe
nama pun adek beradik ek..

NOOR FATIN said...

yg sblh hanis tu adik dia ke? lawa la.muka sama

lily lotus said...

tumpang seronok tengok :)

mizzura said...

tolong jawab..yang sebelah tu kakak dia lah...

superheroes' mom said...

wow, a wedding full of beautiful people!