Thursday, July 16, 2009

KUIH RAYA

Rasa-rasa kalau teringin nak order kuih raya tahun ini, datanglah...jangan segan tau. Sample dah ada. Kalau tak pun order melalui telefon. Pada post saya tahun lepas ada gambar-gambar biskut raya tu. Tahun ini lebih kurang 25 jenis termasuk, coklat cip, biskut arab, nestum rasberry dan macam-macam lagi. kek untuk hariraya, siapa order dulu, saya utamakan. Tapi kena deposit duit dalam akaun. Sebab kek kan tak boleh buat awal sangat. So kena buat serentak dalam tiga empat hari sebelum raya. Jadi jumlah tempahan sangat terhad.

14 comments:

Drama Queen said...

OMG! shud i call u Akak or aunty nani? hehe... I love ur blog so much!! U inspired me a lot! especially when u critakan masa ur family tgh down.. and now i'm facing the same problem.. *sigh. By the way, i dah link u in my blog.. Keep updating ye! =)

PuTeRi SaLjU said...

rumah untie dekat mana??

Dashing Days said...

salam auntie kalo nak order kene g amik kat umah auntie heh? sori tanye,..baru nak try order..=)

sharia said...

Salam Kak Nani, kek bole order lg x? saya dok penang....tp kg kat klang. Kalau masih bole order Kak Nani email no. a/c ek?? sharia_77@yahoo.com

sharia said...

Salam Kak Nani, kek bole order lg x? Kalu masih bole, nnt Kak Nani tlg emailkan no a/c - sharia_77@yahoo.com

anita marzuki. said...

salam nani..anak saya menjadi peminat setia blog awak...bersungguh2 mereka menyuruh saya ikut serta membaca blog awak..akhirnya saya terpikat..tabik spring saya kepada awak kerana walaupun hidup awak dah selesa tetapi awak masih melakukan rutin yg sama..menjual aiscream disekolah...

zielalala... said...

kak klau nk order nk amik mcm mane..leh anta or jmpe kt mane2 ke

AieZa said...

nk order jugak.. bole x email kn alamat umah n no tepon to aieza@yahoo.com.. tk

HappyIrfa said...

teringin nak cuba kueh2 yg akak buat ni.nanti saya tepon k

fairy said...

hi auntie..dah lama jd silent reader..x thn tgk kuih2 auntie,sy jauh di perantauan..isk isk..singgah la kt blog sy..nk link auntie boleh?

dayangbest said...

post delivery ada ke?

Dalam Dakapan Ibu said...

Dear Nani,
TQ sooooo much for sending the cake to me last night. I betul2 appreciate it :)

My hubby, anak2 and maids semua puji cake you.. memang SEDAP sungguh! So moist and so chocolaty! Believe it or not, as of this morning, dah tinggal 1/4 dah cake tu...hehehe..

It's nice to see in person. Such an elegant woman you are.

Nanti nak order lagi boleh?

Nurul Fatin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shinas said...

aunty..saya kat penang..bleh order ker? kalau boleh best nyer...