Wednesday, April 24, 2013

Mekap Pengantin 2013

Assalamualaikum



Sesiapa yang perlukan saya untuk khidmat mekap untuk tunang, nikah, sanding atau bertandang, boleh hubungi saya di shinarostam@yahoo.com atau tel 0123959779.

Sekian terima kasih.








Wajah sebelum dimekap


Wajah selepas bermekap waktu bertunang kelihatan sedikit keras kerana bila seorang saudaranya nak sangat di memakai lipstik warna terang walau saya dan bakal pengantin rasa warna terang tidak sesuai dengannya.



Sebelum


Sesudah 



Sebelum ketika majlis bersanding
























Dan selepas dimekapkan oleh saya. Seronok dapat mengenakan warna lipstik yang agak neutral.

17 comments:

memmetlenggeng said...

saja nak tanya, akak dah dengan orang PAS ke sekarang ni?

MasReena said...

Auntie, rasanya lipstik tu kalau ceria dan glossy sikit pasti akan naikkan lagi seri wajah pengantin tu

Tips Mengecat Dapur

Hidayahmk said...

sukala aunty make up.

nampak natural dan tak heavy...

sweet je!

mama leen said...

suka la.. sebab nampak neutral

FadMN said...

cantik sangat auntie mekap.soft.

Mooniqueen said...

ala cantiknya... look so natural sgt kak nani make up..

Molly said...

Salam Kak Nani sayang,

Yang pakai baju warna pink tu, cantik la akak make up kan. Seriusss cantik!

Adik Kak Nani, Nana cantik kalau tak make up. Bersih jer muka dia, akak dengan Nana memang sama cantik :)

CeqGu said...

betul la kak, lipstik kaler neutral lebih nampak sesuai dengan pengantin

princessonbudget said...

Aunty, kalau tak keberatan saya nak tanya. Lipstick pengantin terakhir tu jenama apa dan apa code nya. Saya berkenan la nak beli.

Suzeng Shaklee said...

Cantekk nyer... x wat kelas ajar mekap ke kak Nani?hihi

aniem an said...

kak nani,
tak sangka akak make up kan kawan saya, Dr Nuni :)

Wani Zani said...

salam kak nani tak jal kolagen dah ke

Wani Zani said...

salam kak nani tak jual kolagen dah ke

Wani Zani said...

kak nani tak jual kolagen dah ke

refia2130@gmail.com said...

mekap memang dapat merubah wajah yang tadinya kusam jadi bersinar terang dan cantik.,...., I LIKE IT...

http://caradaftarmemberacemaxs.com/pantangan-penyakit-diabetes-kering/

http://obatpenyakitginjalbengkak.wordpress.com/

zue azurie said...

assalamualaikum kak ros.

lipstick terang tu pun lawa gak kak ros :) pape pun memang awesome lah bila dah siap di make up oleh kak ros.

teruskan bakat yang ada.

ayn alee said...

Salam.. akak xde wat class makeup ke