Monday, March 12, 2012

Prada

Assalamualaikum...

Saya nih dari dulu lagi suka tengok handbag Prada... Tapi tak kesampaian lagi nak tambah sebagai koleksi...   Hari tuh dijemput ke event Prada Celcom dekat rooftop The View, wah rasa nak kena beli satu set macam ni!!! Handbag Prada, henpon pun Prada... kelas!!!

Saya kalau nak masuk pertandingan-pertandingan ni, takdelah kreatip. Jadi buat info jelah... Siapa nak masuk, kena buat video bertajuk "Celcom & Prada the perfect match". Pastu submit video dekat Nuffnang via Youtube atau Blog URL. Tengoklah hadiahnya... tak ker menangis...

Grand Prize: RM2,500 PRADA voucher + PRADA Phone
2nd Prize: RM1,500 PRADA voucher + PRADA Phone
3rd Prize: RM1,000 PRADA voucher 



Fesyen henpon zaman sekarang bersegi berpetak simple jer. Tapi itulah yang banyak fungsinya!!


Feeling Prada sangat! Sesuai tak dengan imej mak?


Kalau yang macam saya, tak reti nak bervideo-video... bolehlah pergi Celcom sebab Celom jer ada jual henpon Prada yang glamour ni. Celcom pun coverage luas, tak guna henpon high-end tapi takleh nak call bila balik kampung.


PRADA Phone
RRP : RM2,299
Celcom Exec 50 + Celcom Broadband mBasic
Celcom Exec 50 + Celcom Broadband mAdvance
Celcom Exec 250
Monthly Commitment
RM88
RM108
RM250
Data Allocation
1GB
3GB
5GB
Upfront rebate
RM25 x 12
RM25 x 12
RM50 x 12
12 mths contract (device price)
RM1,868
RM1,838
RM1,658
18 mths contract (device price)
RM1,828
RM1,788
RM1,528



9 comments:

Siti Takhirah said...

assalam akak.update blog slalu ye.windu

RazFiRa said...

sesuwaaaiiii sangat.. :)

Ara said...

wow dasat hp prada, untie saye zara ari 2 ade anta email nak info for the collegen product ur using? did u get my email or should i antar balik email 2, TQ, looking forward to hear from u soon.

hijabisbeauty said...

Assalamualaikum semua..

jemput singgah ke hijabismybeauty.blogspot.com
Kami menawarkan tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
dengan warna yang menarik dan harga yng berpatutan..

http://hijabismybeauty.blogspot.com/

sebarang order boleh dibuat melalui sms 013-3189358 atau email ke hijabisbeauty@yahoo.com

Wanita Hiasan Dunia Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah..
InsyaAllah

terima kasih senyum2 [:)]

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

fuhhhhhhhhhh memang dalam wish list utk dapatkan hp mcm tu hehe

Dinas Aldi said...

Fuiyohhh memang sesuai sangat dengan kak Nani :)

Alisha Residenc said...

Hello,
Anda boleh menukar pautan blog saya?
http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
Berterima kasih banyak

Alisha

Mona Taslim said...

Hi Kak. Sy silence reader akak. Sudi tak add blog sy dlm blog list akak?

Kalu sudi bgtau yer supaya kita pun add blog akak kat list kita gak.

monataslim.blogspot.com

Noris Norizah said...

saya sayang akak la.akak berimej gojessss.suke suke..suka betul la..merangkumi byk aspek.