Tuesday, September 7, 2010

Alahai Kuih Raya

Assalamualaikum......


Saya nak buat satu PEMGUMUMAN....perasan tak...seperti biasa setiap kali menjelang hari raya saya mesti kena buat PENGUMUMAN.


Kali ini nak bagi tahu sesiapa yang tak cukup kuih raya atau tak jadi nak buat kuih walau planning bagai nak giler...atau semua kuih raya yang dibuatnya tak jadi seperti yang ada dalam gambar....atau akibat terlelap sket semua kuih raya jadi rentung....atau....atau dan atau...

Ada berita gembira untuk mereka dan keluarga mereka.


Disebabkan banyak repeat order dan orang bawa kawan...saya rasa terpanggil untuk membuat extra kuih untuk sesiapa yang nak kuih lagi atau sesiapa yang nak walk in.

Silalah telefon saya di 012 3959779.

Sekian Terima Kasih.

10 comments:

Lynda said...

saya nak triffle

Liz Rohaizat said...

kak nani, esok suami saya datang. akak tlg beritahu dia mana yg paling sedap yer. dia rambang mata nak pilih sebab semua sedap2

-Liz (khairul)-

ani said...

salam kak nani..

nak beli tapi biskut apa je yg ada ye?

NaniRostam said...

ani: chocolate crumpy, nestum raspberry, crispy almond, snow drop, semprit, jam tart, vanila kisses, pinky lover, milky oats.

Kelly Chantek said...

sib baik cake tuh tak masuk list. Kalau tak sure kene ke BJ lagi sekali ni..keh keh keh

aNIe said...

Nani...nak 4 kotak... apa2 biskut sedap yang ada...simpan untuk akak...

LiYaNa.MaZLaN said...

anty.. brape yek harganya? saya minat chocolate crumpy dengan vanilla kisses.

saya dok TTDI Jaya je, bley dtg umah anty trus. ;)

Hariz said...

wao.. meniaga kuih raya? mesti laris kan :)


New Entry ProfHariz
Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

nisakhaidir said...

kak nani. haritu sy ada cal. tp tak berangkat pulak.sy berminat nak order kek choc moist akak tu. kedai kat mana ya??

nisakhaidir said...

slm kak. sy berminat nak bli kueh2 tu. boleh tau tak kedai akk kat mana. tq..:)