Sunday, September 20, 2009

SELAMAT AIDILFITRI BUAT SEMUA

Moga syahdu di aidilfitri ini
Segala dendam terlerai
Segala sengketa dilupakan
ikhlas kemaafan kuhulurkan
Keampunan dari mu jua kuharapkan



Selamat aidilfitri dari Nani sekeluarga
Jemputlah datang ke rumah.

9 comments:

liyafendi said...

Salam, first time masuk blog ni melalui pak google dgn keyword resipi pizza, dah cuba tgh tunggu adunan kembang, harap2 jadi sedap.

Terliur tgk kuih raya akak, boleh hntr ke Jepun tak?:)

Disebabkan saya suke jatuh cinta pandang pertama dgn blog akak ni, izinkan saya link kan blog akak ni di photo blog sy yg tak seberapa ye:)

Liya, Japan.

Insan Biasa said...

salam

FUZZY said...

Selamat Hari Raya!!!

Fazlynne Majid said...

liya, my cousin is studying in japan. he's here for holidays, where in japan u at? boleh la tumpang bawak kuih hihi..tapi kena tanya aunty nani la nak buat kuih raya lagi ke? :)

-lynne-

A m i r a said...

what should i call u eh.. heee auntie..may i..? seems like i was ur daughter..ahaa..actly i really do interested in knowing ur price of moist choc cake..look delicious lah..nak try nt..n if i oder when can i get it..anyway ,i same campus with hanis..

senioritasara said...

hi........berapa ye choc cake?

TweetyPeak said...

Selamat Hari Raya Puan Nani sekeluarga.. been ur silent rider.. in fact resepi ayam masak merah ikut resepi puan. best sangat..

pun minta izin link blog puan. tq

tia said...

selamat hari raya!!!!!!!!
kawan saya kan suka pergi blog puan sebab dia kata ada bnyk resepi..
and dia sangat kagum dengan puan sebab puan reti memasak..

ochs widdle said...

selamat hari raya aunty...
moga syawal kali ini membawa seribu keberkatan kepada aunty sekeluarga..