Thursday, January 24, 2013

Ladies Nite Out

Assalamualaikum....
Saya selalu didatangi teman-teman yang sungguh pandai buat kelakar. Saya pula memang suka gelak. Tempohari selepas wedding betty tak hilang geli perut dek telatah nash dan datin nora...kali ni kat wedding rumah datin nora pula...
Zalina zain kawan Fb cek mek kelate yang pandai sungguh geletek hati semua orang. Tak sangka boleh volunteer nak nyanyi malam tu. Bila nash umumkan pendatang baru, Zalina Zain dan tanya berapa album dah buat..katanya album dah 10 tapi satu pun tak laku..pastu menyanyi suara saprano lagi...cayalah my pren zalina zain...



Diselang seli nyanyian, Shila Amin, Othman Hamzah, Sofea Ibrahim, Aspalela, Betty Banafe, Siti Fairuz dan lain lain.

Meriah betul malam pesta muda mudi ni ...dekat tengah malam baru kami reti nak balik.


 Sebelah saya miss lama dan yang hujung baju putih nita...rakan FB yang gegak gempita...
 Hah yang baju pink tulah Zalina Zain...kalau dah keturunan raja lawak kemana tumpahnya kuah...adik kepada arwah M Rajoli sebona eh....


Diketuai oleh mak jemah...





Me and my bestie anje...Selalu benar dia bagi tahu saya...yang dia selalu berdoa Allah bagi kawan-kawan yang ikhlas dan menyayanginya...yang busuk hati jauhkan darinya...setiap kali dia berdoa setiap kali tu saya yang muncul...insyallah mudah mudahan kami jadi kawan dunia akhirat. i love u anje.

Suara Sofea Ibrahim yang masih power.....


My lovely betty

Norshila Amin pun dah jadi geng satu kepala....

My shaling...nama dia Shaling.





Sebelum dicemar duli  sompek saya berposing senget di atas singgahsana tahta.








12 comments:

Farah Farhana said...

Salam, aunty.. rindula entry dari monster jambu.. dorang buzy ekk? :)

CeqGu said...

kak nani nampak makin cantik la,makin muda gitu :)

Kuazue Mohd said...

as salam ..

datang bertandang... wah.. beh nyer kita tgk....by the way nak menjemput.. jom folow my GA..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Molly said...

Salam Kak Nani ku sayang :)

Cantik nya akak! serious OMG!

Alhamdulillah akak dikelilingi dengan orang yang penuh kasih sayang :)

love you always :)

Su said...

anggun2 semuanya.. :)

nea lopah said...

Dulu sblm ada blog sy silent reader kak nani..skrg sy dh mula memblog! salam perkenalan.

ururules said...

uh! nash betul2 upenye.. haha.

cik nur said...

cantik je untie nie heheh :)

aizeepesona said...

cam biasa nak puji...

cantek kak nani...

dapat idea plak nengok cara kak nani pakai tudung camtu...nak tirulah ..hee

Surynn Zain said...

Wah!! Syoknya!
http://jagabadan.net/

bintangdekat said...

haa makcik nani lama telah kembali. i miss such writings. it's not that hard right? keep it up!

maklongon9shoppe said...

suka style tudung akak... buat la pictorial, macam mana kak nani pakai tudung.... :)