Friday, March 23, 2012

Biar Rahsia


Ku anyam buih rasa
ku titip pada unggas
biar riuh nyanyiannya

Ku simpul semilir kasih
ku kirim pada awan
biar terbuai kepul laratnya

Ku lukis warna cinta
ku hias kaki langit
biar terserlah warna ungunya

Wahai unggas
riuhkan rasa

Duhai awan
kendung kasihku

Langit ungu
simpanlah cintamu

Antara aku dan dia
biarlah rahsia

10 comments:

abang ensem said...

Laaa...teman ingatkan lirik lagu Dato' CT tadi

mamashasha said...

errmmmmm berpuitis lagi kak nani ari ni...

Salina said...

Assalamualaikum Kak Nani. Ni first time saya visit blog akak. Before this selalu baca blog Hanis Zalikha je. Patut la Hanis tu cun, kerana emaknya sangat cantik orangnya! Saya suka tengok muka akak, tambah ayu dengan tudungnya.

Sukma SuKkma said...

Salam

Auntie Nani, SukmaOn9Shop GIVEAWAY worth RM200. Join NOW HERE :) / http://thesandandfoam.blogspot.com

Khadijah Zek said...

dah macam Dato Siti nurhaliza la pulak..tapi yg ni dalam versi puisi...

MyLittleShop.com said...

Salam auntie..intan sgt sgt suka tgk auntie anak beranak.sgt bersemangt bila bca blog u all.auntie klu senang,lwt blog biz tdung intan ya.tq.semoga sentiasa bahagia ^_^

Ms. Cleopatra said...

Nani

I tak nak rahsia rahsia lagi... sakit jiwa.. hahahaha.. I want the whole world to know, but I dont know whether I can face the consequences...

ENA by Hani said...

Salam, nak tanya psl collagen yg KNani jual tu .. dah seminggu hantar email tp x berbalas... mcm mana nak contact yer?

ENA by Hani said...

Salam, mcm mana nak contact Knani yer? saya berminat nak beli collagen tu and dah hantar pun email seminggu yg lalu tapi masih tak berbalas...let me know yer, thanks :)

hunara_ra said...

nice word ! like it..